Biografie

Duo Toe Maar laat de zon schijnen op je feest. Duo Toe Maar neemt je mee op een muzikale reis over de wereld. In 30 minuten krijgen je bezoekers een spetterende opzwepende live show te zien. Door het brede repertoire is de show geschikt voor jong en oud.

Brabants familieduo
Duo Toe Maar is een Brabants familieduo, bestaande uit vader Patrick en dochter Joanne. Joanne treed hiermee in de voetsporen van haar vader Patrick. Als toetsenist/zanger heeft Patrick inmiddels zijn sporen in de muziekwereld zeker verdient. (zie historie)

Wat wil je publiek?
Duo Toe Maar weet het!. De muzikale reis gaat van Zuid Amerika, Duitsland tot aan Nederland. Het repertoire dat tijdens de live show voorbij komt varieert van een Samba, Duitse Schlagers tot aan Nederlandstalige pop. De interactie met het publiek is dan ook constante factor van Duo Toe Maar. Stil staan is echt niet mogelijk en zeker niet als er o.a. strandballen het publiek in gegooid worden!

Met een mix van nummers zoals : Mexico, Danza Kaduro, Sweet Caroline, Zakka Zakka, Sex met die kale, en vele anderen !! En natuurlijk eigen nummers zoals de feesthits “Heb ik jou op Tinder gezien?” en “Waar is Anton?”.

Deze singles sloegen bijzonder goed aan in kroegen en op de radio. Duo Toe Maar was te gast bij Radio 3FM en in het Fijnfisjenie café van Omroep Brabant TV. Tevens kwam “Heb Ik Jou Op Tinder Gezien” voor in een item van het tv programma RTL Boulevard

Duo Toe Maar

 

Boekingen:
Duo Toe Maar is te boeken bij Artiestenbureau JB Productions.

Presskit
De officiële Presskit van Duo Toe Maar is hier te downloaden.