Biografie

Duo Toe Maar laat de zon schijnen op je feest

Patrick en Joanne nemen je mee op een muzikale reis over de wereld In 30 minuten. Uw gasten krijgen een spetterende opzwepende live show te zien, door het brede repertoire is de show geschikt voor jong en oud. Met eigen nummers zoals de carnavalshit “Heb ik jou op Tinder gezien?” maar ook een mix van nummers zoals: Mexico, Danza Kaduro, Sweet Caroline, Zakka Zakka, Trompetten echo, Sex met die kale en vele anderen !!

Wat wil je publiek?
Duo Toe Maar weet het!
De muzikale reis gaat van Zuid Amerika, Duitsland tot aan Nederland. Het repertoire dat tijdens de live show voorbij komt varieert van een Samba, Duitse Schlagers tot aan Nederlandstalige pop. De interactie met het publiek is dan ook constante factor van Duo Toe Maar. Stil staan is echt niet mogelijk en zeker niet als er o.a. strandballen het publiek in gegooid worden!
Duo Toe Maar

Brabants Familieduo
Duo Toe Maar is een Brabants familieduo, bestaande uit vader Patrick en dochter Joanne. Joanne treed hiermee in de voetsporen van haar vader Patrick. Als toetsenist/zanger heeft Patrick inmiddels zijn sporen in de muziekwereld zeker verdient. (zie historie)


Carnavalshit 2017: Heb ik jou op Tinder gezien?

Afgelopen carnaval scoorde het muzikale duo met hun single “Heb Ik Jou Op Tinder Gezien”. Ze speelde hiermee in op de actualiteit, de jeugd van tegenwoordig communiceert meer via hun mobiel dan ooit tevoren. De app Tinder is de supersnelle dating app, een afspraakje is zo gemaakt. Duo Toe Maar mag je altijd een pb sturen, je krijgt gegarandeerd antwoordt.

De single sloeg bijzonder goed aan in kroegen en op de radio. Duo Toe Maar was te gast bij Radio 3FM en in het Fijnfisjenie café van Omroep Brabant TV. Tevens kwam “Heb Ik Jou Op Tinder Gezien” voor in een item van het tv programma RTL Boulevard.

Boekingen:
Duo Toe Maar is exclusief te boeken bij Artiestenbureau JB Productions.

Presskit
De officiële Presskit van Duo Toe Maar is hier te downloaden.