Biografie

Duo Toe Maar laat de zon schijnen op je feest. Duo Toe Maar neemt je mee op een muzikale reis over de wereld. In 30 minuten krijgen je bezoekers een spetterende opzwepende live show te zien. Door het brede repertoire is de show geschikt voor jong en oud.

Brabants familieduo
Duo Toe Maar is een Brabants familieduo, bestaande uit vader Patrick en dochter Joanne. Joanne treed hiermee in de voetsporen van haar vader Patrick. Als toetsenist/zanger heeft Patrick inmiddels zijn sporen in de muziekwereld zeker verdient. (zie historie)

Wat wil je publiek?
Duo Toe Maar weet het!. De muzikale reis gaat van Zuid Amerika, Duitsland tot aan Nederland. Het repertoire dat tijdens de live show voorbij komt varieert van een Samba, Duitse Schlagers tot aan Nederlandstalige pop, Foxtrot en wals. De interactie met het publiek is dan ook constante factor van Duo Toe Maar. Stil staan is echt niet mogelijk !

Carnaval
De carnavalsnummers “Heb ik jou op Tinder gezien?” en “Waar is Anton?” sloegen bijzonder goed aan in kroegen en op de radio. Duo Toe Maar was te gast bij Radio 3FM en in het Fijnfisjenie café van Omroep Brabant TV. Tevens kwam “Heb Ik Jou Op Tinder Gezien” voor in een item van het tv programma RTL Boulevard.

Duo Toe Maar al 17 jaar actief in het feest circuit!
Tussen 2001 en 2016 verzorgde Duo Toe Maar (Emil en Patrick, vader en zoon) met Keyboard, Synthesizer, drum, zang avondvullende livemuziek voor bruiloft en party. In die jaren heeft menig muziekliefhebber ze leren kennen op Radio en tv, waar ze regelmatig te horen of te zien zijn met cd-singles en/of videoclips en hebben ze honderden feesten, bruiloften, verjaardagen van livemuziek voorzien. In totaal heeft Duo Toe Maar in die jaren 10 cd-singles uitgebracht. Zie historie voor meer informatie.

Duo Toe Maar